All of our station buildings are based on the prototype station building at Kidsgrove Staffordshire. Like a lot of the local stations on the original WCML electrification scheme Kidsgrove was rebuilt in a more functional style with the windows placed  up under the roof eaves. The large overhanging roof provided waiting passengers some limited protection from the weather. The design of the station building is very adaptable and can be split into sections or bays between the roof supports.

All the rebuilt stations featured

florescent lighting. Our model

buildings can have LED lighting fitted as an option with the LED's recessed into the roof so to give the effect of flush fitted florescent lighting.    



Here we have a few variations

of the Kidsgrove building in N

& 00 Gauge.

Three bays with end bike shed

              

                            00 Gauge


Four bays with end bike shed & retail unit

                           00 Gauge

Four bays with end retail unit half relief

                            00 Gauge

Four bays with end waiting room & retail unit                          N Gauge